Register, upload AVATAR, save SCORES, meet FRIENDS!
Register
0%
Lights Toggle
Add to favorite games

Anatomia e këmbës – Pjesa e parë

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Anatomia e këmbës - Pjesa e parëKy është një kuiz nga Anatomia e njeriut. Kuizi apo testi përmban 129 pyetje të ndryshme. Çdo pyetje ka katër përgjigje apo opcione ku vetëm njëra përgjigje apo njëri opcion është i saktë. Kjo është pjesa e parë e këtij kuizi. Testoni njohuritë tuaja në Anatominë e njeriut gjegjësisht në anatominë e këmbës së njeriut. Anatomia e njeriut, Anatomia kuize, kuize nga anatomia, Teste nga anatomia e njeriut, Anatomia e njeriut kuize shqip, Teste nga Anatomia, Anatomi kuize, kuize shqip nga anatomia, Anatomia online shqip, Anatomi kuize dhe teste, en

Game Tags

, , , , , , , , , ,

Game Categories

0 votes, average: 0/5